Heracles Almelo is een club met een roemrijke historie. Verschillende prachtige hoofdstukken hiervan zijn te zien in het clubmuseum in het Asito stadion. Vrijdag 27 september neemt Heracles Almelo het op tegen sc Heerenveen. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt in het Asito stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd is ook ons clubmuseum weer geopend. Van 18.30 tot 19.30 uur kun je onze prachtige collectie komen bekijken. 

Heracles Museum

In het Heracles Museum vind je memorabilia uit de rijke historie van Heracles Almelo. Zo kun je in het museum diverse wedstrijdshirts uit het verleden bekijken, hangen er meerdere vaandels en zijn oude teamfoto’s te bewonderen. De kampioensmedailles van de landskampioenschappen uit 1927 en 1941 en de kampioensschaal van de Gouden Gids Divisie uit 2005 en van de Keuken Kampioen Divisie in 2023 zijn te bezichtigen.

Expositie Derk Kortenvoort

In het clubmuseum is een exclusieve thema expositie over Derk Kortenvoort, mede-oprichter van Heracles Almelo, te zien. Daarnaast is er nog een beperkt aantal informatieve brochures over Kortenvoort beschikbaar voor bezoekers.